Múzeumkert étterem és koktélbár
Get Adobe Flash player

ÜDVÖZLI ÖNT A MÚZEUMKERT ÉTTEREM ÉS KOKTÉLBÁR!

Az étteremről...
"Hangulat és minőség"... ez jellemzi a történelmi Esztergom várának tövében található, gyalogosan és autóval is jól megközelíthető éttermünket! A 170 főt is befogadó helyen minden kedves idelátogató vendégünk megtalálhatja a kedvére valót akár a pihenést,akár a gasztronómiát illetően! A Várból 5 percnyi séta után 50 fős elegánsan berendezett bárunkban közel 200 féle itallal,üdítőkkel és kávékülönlegességekkel frissítheti fel magát. Belső kertünk hangulata mediterrán jellegű,fedett térben de ugyanakkor tágas,napfényes igényesen berendezett éttermünk különleges élmény lehet akár egy 80 fős csoportnak is! Büszkék vagyunk 40 fős teraszunkra, amelyről páratlan kilátás nyílik a híres esztergomi várhegyre és a Bazilikára!

Az ételeinkről...
Esztergom kiemelt helyen szerepel az idegenforgalom palettáján, ezért bővelkedik éttermekben, vendéglátóhelyekben ami bennünket arra kötelez,hogy kiemelkedjünk szolgáltatásainkkal és ételeinkkel! Mindig friss,zamatos alapanyagokból,profi szakácsok által készített ételeket szolgál fel udvarias személyzetünk. Előételeink,leveseink,sertés,hal és szárnyas ételeink,olasz pizzáink és tésztáink kiválóak! Ha mindezekből választott,elégedetten rendelhet hozzájuk magyar borkészletünkből! Legkisebb vendégeinkről sem feledkezünk meg: rájuk is gondoltunk menüvel.

Rendezvények...
Egy étteremben eltöltött kellemes ebéd, vacsora vagy csak egy frissítő üdítő vagy kávé a kellemes környezetben élmény lehet! A Múzeum Kert Étterem elhelyezkedésével,belső tereinek elosztásával,eleganciájával kisebb és nagyobb rendezvényeknek is remek lehetöség! Tartsa nálunk esküvőjét, bankettjét,osztálytalálkozóját, családi, baráti összejöveteleit! Az év minden hétvégéjén zenével, koncertekkel várjuk a szórakozni vágyókat. Rendezvényekre alkalomhoz illő zenét biztosítunk elözetes egyeztetés után.Kívánságára fellépő sztárvendéget is szívesen biztosítunk!

Ami még fontos lehet Önnek...
A házhozszállítás. Mivel 10 órától este 23.30-ig minden ételünket díjmentesen futár viszi a kívánt helyre! A Múzeum Kert Étterem állatbarát hely, amíg a gazdi jól érzi magát nálunk, addig mi őt is szívesen látjuk!

JÖJJÖN EL HOZZÁNK ÉS MI ÍGÉRJÜK, HOGY ÉLMÉNNYEL MEGY HAZA!